€100 korting op ALLE fatbikes uit winkelvoorraad bij aankoop in de winkel
Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan
€100 korting op ALLE fatbikes
die op voorraad staan in één van onze 21 winkels
Kom naar de winkel én RIJD VANDAAG NOG
weg op je nieuwe fatbike uit onze winkelvoorraad
Geldig t/m a.s. Zaterdag
Aanbieding geldt niet online
Zoek jouw winkel

Bezorgscooters

5 scooters

Ben je op zoek naar een scooter waarmee je jouw product kunt bezorgen? La Souris heeft een ruim aanbod aan prachtige bezorgscooters. Onze bezorgscooters zijn speciaal ontworpen voor bedrijven die kiezen voor een gebruiksvriendelijke en snelle levering van hun producten. Als je gaat voor kwaliteit, dan kies je voor een bezorgscooter van La Souris. 

Filteren
Laagsteprijsgarantie
Laagsteprijsgarantie
Laagsteprijsgarantie

Meer informatie

Steeds vaker maken bedrijven gebruik van een scooter om hun dienst te kunnen leveren. Denk hierbij aan de bezorgers van restaurants. Men maakt steeds vaker gebruik van het gemak van het laten bezorgen van producten of voedsel. Vandaar dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar een bezorgscooter die betrouwbaar en betaalbaar is. Bij La Souris bieden wij verschillende bezorgscooters aan van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bekijk snel ons huidige aanbod aan verschillende bezorgscooters. Onze medewerkers geven je graag advies over welke bezorgscooter het best bij jouw bedrijf past.  

Bestel je bezorgscooter eenvoudig online.

Via onze website is het zeer eenvoudig om je nieuwe bezorgscooter te bestellen. Onze website is zo ingericht dat we het onze klanten zo makkelijk mogelijk willen maken. Op onze website vind je een ruim aanbod aan prachtige scooters. Binnen ons aanbod vind je ook verschillende bezorgscooters. Kies je ervoor om een bezorgscooter te bestellen, dan leidt onze site je stapsgewijs verder in dit proces. We vinden het belangrijk dat onze klanten het bestelproces als eenvoudig ervaren zodat ze snel en gemakkelijk hun nieuwe scooter kunnen bestellen. Een bezorgscooter bestel je eenvoudig online bij La Souris.  

Wat zijn de kosten van een bezorgscooter?

Een bezorgscooter wordt steeds populairder en dit ook niet zo gek. Steeds meer bedrijven willen hun klanten een snelle service kunnen verlenen. Een bezorgscooter wordt hier steeds vaker effectief voor ingezet. Een bezorgscooter is vooral geliefd omdat het een zeer gebruiksvriendelijk product is, die weinig overige kosten met zich meebrengt.

Maar wat kost een bezorgscooter bij La Souris? Een bezorgscooter is bij La Souris al verkrijgbaar voor € 2.049,- euro. Vervolgens lopen de bedragen stapsgewijs op. Voor het maximale bedrag rijd je de allernieuwste bezorgscooter van het merk SYM, de E2-Xpro, die twee uitneembare accu's bevat. Bekijk snel ons huidige aanbod aan nieuwe bezorgscooters op onze website.

Wat voor type bezorgscooters zijn er?

Binnen ons scooter aanbod vind je verschillende bezorgscooters. Eén van deze scooters is de La Souris E-ID S6 Delivery. Dit is tevens ook de goedkoopste bezorgscooter bij La Souris. Van het merk SYM bieden wij twee verschillende bezorgscooters aan. Dit zijn de SYM E1-Xpro en de SYM E2-Xpro. Bekijk snel welke bezorgscooter het best bij jouw bedrijf of onderneming past.

Is het mogelijk om een bezorgscooter te leasen?

Is het mogelijk om een bezorgscooter te leasen bij La Souris? Ja, zeker kan dat. La Souris werkt al jaren samen met de leasemaatschappij Santander Lease. Door deze samenwerking bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een bezorgscooter te leasen. Het leasen van een bezorgscooter is niets anders dan de bezorgscooter kopen en vervolgens maandelijks af te betalen tot een maximale periode van 72 maanden. In deze periode wordt de bezorgscooter in zijn geheel afbetaald. Heb je een keer een financiële meevaller en wil je de bezorgscooter sneller aflossen? Dit is geen enkel probleem! Extra aflossen mag altijd en is ook nog eens boetevrij. Bij La Souris bepaal je zelf de looptijd van het leasecontract door middel van het gekozen bedrag dat je iedere maand betaald.

Kan ik een bezorgscooter in termijnen betalen?

Bij La Souris is het mogelijk om een bezorgscooter in drie termijnen te betalen. Als je bij het afrekenen van de bezorgscooter kiest voor de IN3 betaling, dan wordt het aankoopbedrag in drie gelijke bedragen verdeeld. De scooter wordt dus in drie gelijke termijnen betaald. Het eerste deel van het aankoopbedrag dient direct tijdens aanschaf van de scooter betaald te worden. Het tweede deel 30 dagen later en tot slot dient het laatste deel van het aankoopbedrag na verloop van 60 dagen betaald te worden. Duizenden klanten gingen je voor door te kiezen voor een termijnbetaling van IN3.

Zijn er ook elektrische bezorgscooters?

Doordat steeds meer bedrijven zich bezighouden met het maatschappelijk verantwoord ondernemen is de vraag groot naar elektrische bezorgscooters. La Souris denkt graag met bedrijven mee en biedt hierdoor verschillende elektrische bezorgscooters aan. Een elektrische bezorgscooter is niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Ook is het rijden van een elektrische bezorgscooter voordeliger omdat er niet getankt hoeft te worden. Op de lange termijn scheelt dit veel kosten.

Hoe moet je een elektrische bezorgscooter opladen?

Om een elektrische bezorgscooter te laten rijden moet de accu worden opgeladen. Het is zeer eenvoudig om de accu van een bezorgscooter op te laden. Bij de meeste bezorgscooters zit de accu gevestigd onder het zadel. Wanneer je het zadel open maakt, kan de accu er in de meeste gevallen uitgehaald worden. Je haalt de accu eruit en de accu kan vervolgens eenvoudig opgeladen worden met de bijbehorende oplaadkabel. De stekker kan in een normaal stopcontact en dit maakt het opladen van de elektrische bezorgscooter erg gebruiksvriendelijk. Het is in principe net zo eenvoudig als het opladen van je telefoon.

Welke elektrische bezorgscooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd welke elektrische bezorgscooter het best bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste elektrische bezorgscooter.

Kan ik mijn bezorgscooter volledig customizen?

Dat kan zeker! Bij La Souris bepaal jij namelijk helemaal zelf welke kleur(en), print(s) of logo('s) jij op de scooter(s) wil laten zetten. Zo zorg jij ervoor als ondernemer dat je overal eenvoudig herkent wordt als bedrijf. Wij regelen de rest.

Filters

Merk

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 3.8 / 5 - 4070 beoordelingen