Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 16 winkels


Scooter kopen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een scooter in de regio Amsterdam? Bij La Souris in Amsterdam hebben we een ruim aanbod aan prachtige scooters. Woon je in de regio Amsterdam en wil je altijd al op een scooter rijden? Kies er dan voor om een scooter te kopen bij La Souris Amsterdam. La Souris staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wil je verzekerd zijn van een scooter met een mooie uitstraling en uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij La Souris in Amsterdam aan het juiste adres. Koop vandaag nog jouw scooter bij La Souris in Amsterdam.

Scooterwinkel Amsterdam

Ben je op zoek naar een goede scooterwinkel in Amsterdam? Dan ben je bij La Souris in Amsterdam aan het juiste adres. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Overtoom 341 te Amsterdam. In onze winkel ben je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze showroom.

Bij La Souris Amsterdam verkopen wij scooters van verschillende merken. Natuurlijk hebben we een ruim aanbod aan prachtige scooter van ons eigen merk La Souris. Ook verkopen wij andere scooters van merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa

Bij onze winkel in Amsterdam bieden wij diverse accessoires aan waaronder verschillende windschermen, valbeugels, koffers, zadels, bijzondere verlichting en nog veel meer. Ook zijn er verschillende protectie artikelen te vinden zoals handschoenen en helmen. 

Is je scooter toe aan onderhoud? Bij onze winkel in Amsterdam hebben we een eigen werkplaats met ervaren scootermonteurs aan het werk. Zij zorgen ervoor dat er tijdig onderhoud uitgevoerd wordt aan de scooter. Is je scooter stuk? Ook voor scooter reparatie bent je bij La Souris aan het juiste adres. Onze onderhoudsbeurten en reparaties worden op een transparante manier uitgevoerd. Jouw scooter is bij La Souris Amsterdam in goede handen. 

Wil je een afspraak maken om onderhoud of reparatie uit te voeren aan je scooter?  Dit is mogelijk via onze website. Ga naar service aanvragen en geef vervolgens aan dat je de onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Amsterdam. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis wordt uitgevoerd? Ook dit is geen probleem!

Onze winkel in Amsterdam is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Amsterdam geopend van 09:30 – 18:00.


Onze winkel in Amsterdam is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 065 31 56 
E: amsterdam@lasourisscooters.nl

La Souris Amsterdam staat je graag te woord en we helpen je graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

 

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Amsterdam

Waar is La Souris Amsterdam gevestigd?

Onze vestiging in Amsterdam is gevestigd aan de Overtoom 341. 

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Amsterdam is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 0653156 tot 17:30 en via de mail op amsterdam@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.570 beoordelingen