Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 20 winkels

Sorteer

PRIJS

VERING

Type

Knaap Bikes

Op zoek naar een Knaap fatbike? Bestel je Knaap fatbike eenvoudig online of kom naar één van onze 17 winkels om een proefrit te maken.

Knaap fatbikes

De elektrische fatbikes van Knaap zijn echte eyecatchers. De robuuste fatbikes zijn licht van gewicht met slechts 30 kg, maar kunnen een gewicht dragen tot wel 180 kg.

Geen rijbewijs, helm en verzekering nodig en geen leeftijdsbeperking

Om gebruik te maken van een fatbike heb je geen rijbewijs nodig, wat deze geschikt maakt voor zowel jong als oud. Er zit geen leeftijdsbeperking op deze elektrische fetsen. Daarnaast is een helm niet verplicht op deze elektrische fiets. Ook heb je op deze fatbike geen kentekenplaat en geen verzekering nodig. Deze fatbikes hebben 5 verschillende standen voor trapondersteuning, die eenvoudig in te stellen zijn via het LCD-display op het stuur en de besturingsknoppen aan de linkerkant. Het display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers. Tevens is het batterijpercentage en de actieradius van de lithium-ion accu makkelijk af te lezen.

Wat is de actieradius van een Knaap fatbike?

De fatbikes van Knaap hebben een actieradius van wel 140 kilometer. De uitneembare lithium accu kan overal eenvoudig worden opgeladen, net zo gemakkelijk als het opladen van je telefoon.

Kan je met twee personen op een Knaap Bike?

Dat is geen enkel probleem voor de Knaap fatbike. Het zadel van de Knaap is erg comfortabel en iets hoger dan andere fatbikes, waardoor het afleggen van grotere afstanden op dagelijkse basis geen probleem zal zijn. Daarnaast kan je eenvoudig een extra passagier meenemen vanwege het grote tweepersoonszadel én de uitklapbare voetsteunen.

Ik ben lang, kan ik op een Knaap fatbike rijden?

Het is geen enkel probleem om op een Knaap elektrische fatbike te rijden wanneer je een langer postuur hebt. De Knaap fatbike heeft een ruim formaat van 122 cm lang met genoeg beenruimte. Daarnaast beschikt de Knaap fiets over een groot zadel waar je comfortabel op kan zitten en wegrijden. Ook wanneer je lang bent kan je eenvoudig een tweede passagier meenemen.

Is er een alternatief voor een Knaap fatbike?

La Souris heeft een groot assortiment elektrische fatbikes met het eigen topmodel de Don Souris Capo en de La Souris CrossBoss

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 3.342 beoordelingen