Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan

Koffers

Heb je iets te weinig opbergruimte in je scooter? Met een scooter koffer voorzie je jouw scooter eenvoudig van meer bagageruimte. Handig voor langere ritten of voor het vervoeren van producten. Voor bezorgers hebben we speciale bezorgscooters, maar ook losse pizzakoffers.

Filteren
37 items gevonden

Meer informatie

Topkoffers voor scooters bestellen

Topkoffers zijn ideaal om meer spullen mee te kunnen nemen. Bijvoorbeeld voor een extra scooterhelm of gedane boodschappen. Wanneer je jouw scooter gebruikt voor woon-werkverkeer of om naar school te gaan is een topkoffer ideaal voor het meenemen van je rugtas of extra regenkleding. Binnen ons assortiment hebben wij originele scooter koffers, geschikt voor diverse scooters. Twijfel je of de door jouw gekozen koffer past op jouw scooter? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Is er voor elke scooter een koffer te koop?

In ons assortiment vind je koffers terug voor verschillende merken en modellen scooters. Op onze overzichtspagina kan je eenvoudig koffers filteren op het type scooter dat jij hebt. Zo krijg je in een oogopslag alle koffers voor jouw scooter te zien.

Hoe monteer ik een koffer op mijn scooter?

Wil je een koffer op je scooter monteren? Neem dan even contact op met een van onze winkels om een afspraak in te plannen met onze monteurs. Zij helpen je graag verder op weg.

Hoe weet ik welke koffer geschikt is voor mijn scooter?

Op onze overzichtspagina is het mogelijk om koffers te filteren op type scooter. Zo krijg je direct koffers te zien die geschikt zijn voor jouw scooter. Daarnaast vermelden we op elke productpagina voor welke scooter de koffer geschikt is. 

Kan ik een scooter koffer ook in de winkel afhalen?

Dat kan zeker! Het is altijd mogelijk om producten aan te schaffen in onze winkels. Je kan de koffers ook online bestellen en ervoor kiezen om de producten af te halen in de voor jouw dichtstbijzijnde winkel. 

Filters

Kleur

Type

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 3.8 / 5 - 3969 beoordelingen