Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 16 winkels


Scooter kopen in Arnhem

Ben je al enige tijd op zoek naar een scooter in de regio Arnhem? Bezoek dan snel onze scooterwinkel in Arnhem. La Souris in Arnhem heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters. Dus woon je in, of in de buurt van Arnhem en ben je geïnteresseerd in een mooie scooter? Koop dan je scooter bij onze winkel in Arnhem. Het team van La Souris in Arnhem helpt je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter.

Scooterwinkel Arnhem

Ben je op zoek naar een goede scooterwinkel in Arnhem? Dan ben je bij onze winkel in Arnhem aan het juiste adres. Onze winkel in Arnhem staat al jaren bekend als een winkel met professioneel personeel die onze klanten uitstekende serviceverlening biedt. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Jansbinnensingel 29 te Arnhem. Hier heten wij je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze prachtige showroom.

Bij onze scooterwinkel in Arnhem bieden wij verschillende scootermerken aan. Natuurlijk hebben we een ruim aanbod aan scooters van ons eigen merk La Souris. De scooters van het merk La Souris zijn zeer populair en dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook verkopen wij andere scooters van merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa

Ben je op zoek naar scooter accessoires? Bij onze winkel in Arnhem bieden wij diverse accessoires aan waaronder verschillende windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, speciale verlichting en nog veel meer. Ook bieden wij verschillende protectie artikelen aan zoals handschoenen en helmen. 

Is je scooter toe aan onderhoud? Bij onze winkel in Arnhem hebben we een ruime werkplaats met ervaren scootermonteurs die jouw scooter graag onder handen nemen. Zij helpen je graag met het tijdig uitvoeren van onderhoud aan de scooter. Is je scooter stuk? Ook voor reparaties van scooters ben je bij La Souris aan het juiste adres. Onze onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een eerlijke wijze uitgevoerd. Jouw scooter is bij La Souris Arnhem in goede handen. 

Wil je een afspraak inplannen om onderhoud of een reparatie uit te voeren aan je scooter? Dit kun je aanvragen via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud of reparatie uit wilt laten voeren bij onze winkel in Arnhem. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat onderhoud of de reparatie aan huis uitgevoerd wordt? Ook dit is mogelijk bij La Souris. 

Onze winkel in Arnhem is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Arnhem geopend van 09:30 – 18:00. Op maandag en zondag zijn we gesloten.


Onze winkel in Arnhem is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 130 68 73 
E: arnhem@lasourisscooters.nl


Onze medewerkers van La Souris in Arnhem staan je graag te woord en helpen je graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

 

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Arnhem

Waar is La Souris Arnhem gevestigd?

Onze vestiging in Arnhem is gevestigd aan de Jansbinnensingel 19.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Arnhem is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 1306873 en via de mail op arnhem@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.570 beoordelingen