Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels


Scooter kopen in Breda

Ben je op zoek naar een scooter in de regio van Breda? Bij La Souris in Breda hebben wij een divers en ruim aanbod aan mooie scooters. Ben je woonachtig in de regio Breda en ben je geïnteresseerd in een scooter? Dan kies je er natuurlijk voor om een scooter te kopen bij La Souris in Breda. La Souris staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Velen gingen je voor door te kiezen voor een scooter van La Souris in Breda. Ga je voor een scooter met een mooie uitstraling en uitstekende kwaliteit? Dan kies je voor een scooter van La Souris in Breda. Kom gerust langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter. 

Scooter winkel Breda

Zoek je naar een goede scooterwinkel in Breda? Dan zoek je naar La Souris in Breda. La Souris Breda staat bekend als een uitstekende winkel, met goede service en professioneel personeel. Onze scooterwinkel in gevestigd aan de Markendaalseweg 2-A te Breda.

Wij heten je van harte welkom om ons ruime aanbod te bekijken in onze mooie showroom. Bij La Souris in Breda verkopen wij scooters van verschillende merken. Ons eigen merk La Souris is het meest populaire scooter merk en dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook verkopen wij scooters van andere merken als SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa


Ben je op zoek naar verschillende scooter accessoires? Bij La Souris in Breda verkopen wij verschillende accessoires zoals valbeugels, koffers, windschermen, bijzondere verlichting, zadels en nog veel meer. Ook verkopen wij verschillende protectie artikelen zoals helmen en handschoenen. 


Is je scooter toe aan onderhoud? Bij onze winkel in Breda kan je scooter terecht voor onderhoud en reparatie in onze eigen werkplaats. In onze werkplaats werken ervaren scootermonteurs die jouw scooter graag onder handen nemen. Is je scooter stuk? Ook voor reparatie aan jouw scooter ben je bij La Souris aan het juiste adres. Onderhoudsbeurten en reparaties worden bij La Souris op een transparante manier uitgevoerd in overleg met de klant. Jouw scooter is bij La Souris Breda in goede handen. 


Wil je een afspraak maken om onderhoud of reparatie uit te laten voeren aan je scooter? Dit kun je zelf doen via onze website. Ga naar service aanvragen en geef vervolgens aan dat je onderhoud uit wilt laten voeren bij onze winkel in Breda. U wordt vervolgens zo spoedig mogelijk gebeld door één van onze medewerkers om samen een afspraak in te plannen. Wil je dat de onderhoud of reparatie aan huis wordt uitgevoerd? Ook dit is geen enkel probleem bij La Souris Breda. 


Onze winkel in Breda is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is onze winkel in Breda geopend van 09:30 – 18:00. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. 


Onze winkel in Breda is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 004 38 76 
E: breda@lasourisscooters.nl


La Souris Breda staat je graag te woord en we helpen je graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Breda

Waar is La Souris Breda gevestigd?

Onze vestiging in Breda is gevestigd aan de Markendaalseweg 2-A.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Breda is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 0043876 en via de mail op breda@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.699 beoordelingen