Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 14 winkels

Filter

Motor

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

Tweedehands Scooters

Ben jij op zoek naar een tweedehands scooter? Bij La Souris hebben we geregeld een variërend aanbod aan tweedehands scooters. Hier bieden wij tweedehands (snor)scooters en bromfietsen aan voor scherpe prijzen! Gun jij een scooter een 2e kans? Kies voor een zo goed als nieuw showmodel of een gebruikte scooter die al jarenlang mee gaat!

Online een tweedehands scooter kopen?

Online een tweedehands scooter kopen? Dat is een vraag die veel mensen stellen. Is het wel verstandig om een tweedehands scooter online te kopen? Een scooter kopen die als tweedehands wordt aangeboden is een prima alternatief voor een nieuwe en vaak duurdere scooter.

Het kopen van een tweedehands scooter bij La Souris is zeer betrouwbaar. Bij La Souris staat kwaliteit voorop en worden enkel tweedehands scooters verkocht die compleet gecontroleerd zijn en klaar zijn voor hun nieuwe eigenaar.

Via onze website bieden wij geregeld tweedehands scooters aan tegen scherpe prijzen. Ben jij geïnteresseerd in een scooter kopen die tweedehands is? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres!

De goedkoopste 2e hands scooters

Niet alleen onze nieuwe scooters zijn het voordeligst van Nederland. Bij La Souris vind je de goedkoopste 2e hands scooters van Nederland. Nu zal je denken, ik heb elders wel eens goedkopere 2e hands scooters gezien? Dat kan. Echter worden al onze 2e hands scooters professioneel gecontroleerd en rijklaar gemaakt voor ze naar hun nieuwe eigenaar gaan. Hierdoor koop je bij La Souris alsnog de goedkoopste 2e hands scooters.

Wees verstandig en bekijk ons 2e hands assortiment en kies vandaag nog jouw nieuwe 2e hands scooter uit! 

Tweedehands scooter 25 km

Een scooter die 25 km per uur loopt. Ook wel de snorscooter genoemd. Tweedehands scooters die 25 km per uur lopen staan geregeld te koop bij La Souris. Van jonge tweedehands 25 km scooters met weinig kilometer op de teller tot aan iets oudere tweedehands 25 km scooters met een wat langere historie. Echter koop je altijd goede en betrouwbare tweedehands scooters bij La Souris.

Een tweedehands 25 km scooter is te herkennen aan zijn blauwe kenteken. Een blauw kenteken geeft aan dat het een snorscooter is en dat deze scooter bereden mag worden zonder het gebruik van een helm. Het is dus legaal om zonder helm te rijden om een tweedehands 25 km scooter. Ideaal vind je niet?

Tweedehands scooters 45 km 

Een scooter die 45 km per uur loopt. Ook wel de bromscooter genoemd. 45 km scooters worden geregeld tweedehands aangeboden bij La Souris. Ook van deze tweedehands scooter modellen varieert het aanbod enorm. Van tweedehands scooters die nog in nieuwstaat verkeren tot aan iets oudere tweedehands 45 km scooters met iets meer gebruikssporen. Door deze variatie in het aanbod is er voor elke klant wel een mooie tweedehands scooter te vinden.

Een tweedehands scooter die 45 km per uur loopt is te herkennen aan zijn gele kentekenplaat. Ook dient er op deze scooter gereden te worden met gebruik van een helm. Door de snelheid van een tweedehands 45 km scooter is het verplicht om een helm te dragen. 

Wat kost een tweedehands scooter?

De prijzen van tweedehands scooters zijn erg divers. De prijs van een tweedehands scooter wordt bepaald op basis van het bouwjaar, de kilometerstand, de staat van de scooter etc. De algemene prijs van een tweedehands scooter is dus niet te zeggen. De waarde van een tweedehands scooter wordt bepaald na het doen van een goede inspectie en is dus per scooter erg verschillend. 

Gebruikte scooters in goede staat

Een tweedehands scooter? Wat houdt een tweedehands scooter precies in? Waarom zou ik een tweedehands scooter kopen bij La Souris? Het antwoord is vrij simpel. Als je op zoek bent naar een gebruikte scooter die net iets goedkoper is dan een nieuwe scooter? Dan is een gebruikte scooter echt wat voor jou!

La Souris biedt verschillende gebruikte scooters aan. Van ons eigen merk La Souris tot aan SYM, Vespa, Piaggio, Peugeot, Super Soco en meer. Alle gebruikte scooters bij La Souris verkeren in goede staat. Wij ruilen geen scooters in die niet meer in staat zijn om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Na het inruilen van de gebruikte scooters worden ze vakkundig geïnspecteerd en onderzocht. Vervolgens worden de scooters geheel rijklaar gemaakt en krijgen ze de onderhoud die ze nodig hebben voor ze online komen te staan voor verkoop.

Ben je aan het twijfelen of het wel verstandig is om een gebruikte scooter te kopen? Bent u bang dat u rotzooi van een ander koopt? Wij nemen je deze angst direct weg! Er gaat geen enkele gebruikte scooter bij La Souris de deur uit zonder dat de scooter geheel nagekeken en rijklaar gemaakt is! Een gebruikte tweedehands scooter bij La Souris kan gegarandeerd nog lang mee!

Waar moet je op letten bij een tweedehands scooter?

Het is van belang om goed te kijken naar de historie van een scooter. Controleer of de onderhoud tijdig is uitgevoerd en wij raden aan om een tweedehands scooter altijd bij een scooterdealer te kopen. Bij La Souris wordt elke scooter grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd voor de scooter verkocht wordt. 

Welke tweedehands scooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd welke tweedehands scooter het best bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste gebruikte scooter.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.256 beoordelingen