Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan

Het Bestelproces van jouw scooter

Hoe vind ik het juiste artikel?

Een scooter onderdeel bestellen kan eenvoudig online of in één van onze winkels. Onze winkels beschikken over een ruime voorraad scooters, accessoires én onderdelen. Zit jouw scooter er niet tussen? Dan laten wij hem voor je maken!

Scooteraccessoires

Bij het bestellen van je scooter kun je direct aangeven of en welke accessoires je gemonteerd wenst te hebben. Deze worden dan bij het rijklaar maken van je scooter direct door ons gemonteerd.

Scooter kopen en (aan-)betalen

Wanneer je een scooter koopt bij La Souris, kun je ervoor kiezen om een aanbetaling of het volledige bedrag in één keer te voldoen. De minimale aanbetaling is €250.

In onze winkels wordt de betaling contant voldaan of via de pin. Wanneer je online een scooter koopt, kun je de (aan-)betaling voldoen doormiddel van iDeal of een bankoverschrijving.

Ophalen / Levering

Zodra je de scooter komt ophalen of je scooter wordt bezorgd, dient het nog openstaande bedrag (indien van toepassing) van de order te worden voldaan. Wanneer je kiest voor bezorging aan huis, kan het bedrag contant aan onze chauffeur betaald worden of vooraf via een toegestuurde iDeal-betaling betaald worden.

Let op: In het hoogseizoen kan de levertijd afwijken. De levertijd kan oplopen tot maximaal 12 weken na de geïndiceerde levertijd.

Kenteken

Wanneer je de scooter komt ophalen of door ons wordt bezorgd, hoeft de scooter alleen nog maar op naam gezet te worden. Voor de tenaamstelling wordt er door La Souris contact met u opgenomen.

Buitenland

Wij leveren scooters met kenteken. Woon je in het buitenland en heb je geen kenteken nodig, geef dit dan aan tijdens je bestelling. In dat geval vragen wij geen kenteken aan en krijg je het Europese type goedkeurings certificaat meegeleverd (CVO).

Scooterverzekering

Qries

Uiteindelijk moet er een scooterverzekering worden afgesloten. Ook dit kunnen wij voor je regelen. Wij zijn tussenpersoon van Unigarant (ANWB verzekeringen). We kunnen je scooterverzekering afsluiten in de showroom, telefonisch bij het maken van de bezorgafspraak of na het bezorgen van je scooter. Direct je scooter verzekeren? Wij helpen je graag!

U kunt gemakkelijk en snel via deze link of via bovenstaand logo uw scooter via ons verzekeren!

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 3.8 / 5 - 3969 beoordelingen