Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan

Onderhoud aan jouw scooter of e-fatbike nodig?

Onderhoud

Heb je onderhoud nodig voor je e-fatbike? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres! Naast scooteronderhoud bieden wij ook onderhoudsdiensten voor e-fatbikes aan. In onze werkplaatsen, die gevestigd zijn in onze La Souris-winkels, staan onze ervaren monteurs zes dagen per week klaar om reparaties aan je e-fatbike uit te voeren. Je kunt dus vertrouwen op onze expertise en professionele service, of je nu een scooter of een e-fatbike hebt.

Onderhoud aan huis

Bij La Souris begrijpen we dat gemak en transparantie belangrijk zijn bij scooter- en e-fatbikeonderhoud. Daarom bieden onze goed opgeleide monteurs de mogelijkheid om zowel scooter- als e-fatbikeonderhoud aan huis uit te voeren, terwijl u wacht. We hanteren vaste prijzen, zodat er geen ruimte is voor onduidelijkheden en u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Of u nu kiest voor een bezoek aan onze werkplaats of het gemak van onderhoud aan huis, bij La Souris zorgen we ervoor dat uw scooter of e-fatbike in goede handen is. Onze monteurs hebben expertise in zowel scooters als e-fatbikes, en u kunt rekenen op een transparante service waarbij uw voertuig met zorg wordt behandeld.

Afspraak

Maak direct een afspraak in een van onze winkels of aan huis:

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 3.9 / 5 - 3814 beoordelingen