Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan
€100 korting op ALLE fatbikes
die op voorraad staan in één van onze 21 winkels
Kom naar de winkel én RIJD VANDAAG NOG
weg op je nieuwe fatbike uit onze winkelvoorraad
Geldig t/m a.s. Zaterdag
Aanbieding geldt niet online
Zoek jouw winkel

Je scooter inruilen?

Heeft jouw scooter zijn beste tijd gehad of ben je gewoon toe aan een nieuwe scooter of fatbike om lekker mee te toeren? Vraag dan nu jouw persoonlijke inruilaanbod aan via dit formulier.

(Let op: Je kan alleen een scooter inruilen bij aanschaf van een nieuwe scooter of fatbike. Het overeengekomen bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop van je nieuwe scooter.)

Je scooter bij La Souris inruilen, hoe werkt dat?
Breng de scooter langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt of vul het aanvraagformulier in voor een voorlopig aanbod. In de winkel zal één van onze collega's controleren in welke staat de scooter verkeert. Onze collega bepaalt de inruilwaarde aan de hand van een korte inspectie, waar hij rekening houdt met de staat van de scooter door te kijken naar eventuele motorische mankementen of schade, het bouwjaar, de kilometerstand, eventuele accessoires en andere zaken. Onze collega doet jou een inruilbod. Jij bepaalt vervolgens zelf of je de scooter voor die prijs wil inruilen aan ons.

Wat hebben wij van jou nodig?
Indien de inruilwaarde akkoord is, overhandig jij ons jouw 9-cijferige tenaamstellingscode en kentekenbewijs. Wij zorgen dan direct voor een vrijwaringsbewijs, zodat jouw verzekering kan worden beëindigd.

Bij het inruilen van je scooter moet je zorgen dat je je 9-cijferige tenaamstellingscode en je kentekenbewijs bij je hebt. (Heb je deze niet meer? Vraag dan via de RDW een nieuwe tenaamstellingscode of nieuw kentekenbewijs aan.)

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 4 / 5 - 4528 beoordelingen