Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan
€100 korting op ALLE fatbikes
die op voorraad staan in één van onze 21 winkels
Kom naar de winkel én RIJD VANDAAG NOG
weg op je nieuwe fatbike uit onze winkelvoorraad
Geldig t/m a.s. Zaterdag
Aanbieding geldt niet online
Zoek jouw winkel

La Souris grootste particuliere scootermerk van NL (januari)

Al 12 jaar lang delen wij met klanten onze grote passie voor scooters. Dat wij in de smaak vallen is geen twijfel meer over mogelijk.

Afgelopen maand heeft La Souris namelijk een belangrijke mijlpaal behaald. La Souris is met een marktaandeel van wel 20,45%, voor het eerst het grootste particuliere scootermerk van Nederland in de maand januari 2021! 🥇 

Daarnaast is duidelijk te zien dat wij enorm gegroeid zijn ten opzichte van vorig jaar. Waar we vorig jaar in januari 255 scooters registreerden (6,94% aandeel), hebben wij dit jaar in januari 612 scooters geregistreerd (20,45%)! Dit is een groei van 140%! Met deze aantallen hebben wij alle andere grote A-merken zoals Vespa, SYM, Piaggio, Kymco en Peugeot achter ons gelaten in januari 2021.

Wij zijn enorm trots op het behaalde resultaat en hopen nog lang onze passie voor scooters met jullie te delen. This is just the beginning. 💪🏻

RDW-VWE stats - particuliere registraties

PDF in het groot openen. (Bron: Cijfers VWE / RDW - Particuliere Registraties - 01/2021)

Historie La Souris
Oprichter en eigenaar Armando Muis uit Doetinchem startte in 2008 met het inkopen van een klein aantal retro scooters en quads. Al snel bleek dat er veel vraag was naar scooters die direct uit het buitenland geïmporteerd worden voor rechtstreekse levering aan de consument. Het bedrijf La Souris was geboren. Naast het bedrijf zette Armando ook het eigen merk ‘La Souris’ op, wat een Franse vertaling is van zijn achternaam Muis. La Souris verkoopt tegenwoordig allerlei uiteenlopende (elektrische) scootermodellen. Waar we ooit begonnen zijn met één winkel, hebben wij nu al 21 winkels door heel Nederland. La Souris is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste scooterleveranciers van Nederland. Bekijk ons assortiment!

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 4 / 5 - 4528 beoordelingen