Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan

La Souris voor 3e keer in 6 maanden het grootste particuliere scootermerk van NL!

Al jaren een begrip

Al bijna 13 jaar lang delen wij met onze klanten onze grote passie voor scooters. Dat wij in de smaak vallen, is inmiddels géén twijfel meer over mogelijk.

Opnieuw een Mijlpaal

In de maand juni heeft La Souris wéér een belangrijke mijlpaal behaald, net zoals in maart en januari eerder dit jaar. La Souris is namelijk met een marktaandeel van wel 17,63% voor de 3e keer dit jaar (2021) het grootste particuliere scootermerk van Nederland!🥇 

Aandeel en groei

Ook is duidelijk te zien dat wij enorm zijn gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Waar we vorig jaar in juni 527 scooters registreerden (6,3% aandeel), hebben wij dit jaar in juni 1275 scooters geregistreerd (17,63% aandeel)! Dit is een groei van 141,94%! Met deze aantallen hebben wij alle andere grote A-merken zoals Vespa, SYM, Piaggio, Kymco en Peugeot achter ons gelaten in juni 2021.

RDW-VWE stats - particuliere registraties

PDF in het groot openen. (Bron: Cijfers VWE / RDW - Particuliere Registraties - 06/2021)

Verbeteren van processen

Door het continue verbeteren van onze interne en externe processen hebben wij deze mooie prestatie kunnen realiseren. Zo is La Souris verhuisd met het hoofdkantoor naar een groter en beter pand, waardoor wij onze producten beter en sneller kunnen distribueren. Ook hebben wij afgelopen jaar 3 nieuwe winkellocaties geopend in Nederland. Daarnaast heeft La Souris inmiddels 14 top-winkellocaties verdeeld over héél Nederland, waardoor wij overal in Nederland eenvoudig en snel onze services kunnen leveren, zowel in de winkels als aan huis.

Wij zijn enorm trots op het behaalde resultaat en hopen nog lang onze passie voor scooters met jullie te delen. This is only the beginning. 💪🏻

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 3.8 / 5 - 3969 beoordelingen