Dat waren veel verzoeken!
Je hebt ons te vaak achter elkaar benaderd. Probeer het over een paar seconden nog eens.
Doorgaan

Service aan huis

Service aan huis

Ben jij niet in staat om bij één van onze vestigingen langs te komen? Dat is geen probleem. Om jou optimale service te kunnen verlenen beschikken wij over een mobiele werkplaats die bij jou aan huis service verleent. In 90% van de gevallen kunnen wij de scooter onderhoud op locatie uitvoeren. Echter kunnen wij reparaties alleen in één van onze vestigingen uitvoeren.

Kosten

Wij verlenen service aan huis door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Hiervoor worden €60 voorrijkosten in rekening gebracht.

Wordt de onderhoudsbeurt aan huis óf heb je een onderhoudspakket met voorrijkosten, dienen er wel voorrijkosten voldaan te worden.

In het geval van een reparatie, wordt de scooter meegenomen naar onze werkplaats, zodat de reparatie daar kan worden uitgevoerd. Wanneer het voertuig gereed is, kan je de scooter bij de vestiging komen ophalen. Wil je liever dat de scooter dan wordt teruggebracht? Dan is dat uiteraard tegen aanvullende bijbetaling van de voorrijkosten van € 60,00 mogelijk. 

Afspraak maken

Bij La Souris kun je direct een afspraak maken voor zowel onderhoud in één van onze werkplaatsen, maar ook bij jou aan huis. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen je graag verder

Bereikbaar van 09:30 tot 16:30

Binnen 24 uur reactie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
© 2008 - 2024 - La Souris B.V.
Beoordeling door klanten:
Trustpilot: 3.9 / 5 - 3813 beoordelingen